За нас

Хармонија е првиот ресторан во Македонија кој нуди макробиотска и вегетеријанска храна.
Нашата храна е одлична за негување на здравјето и надминување на здравствените проблеми.
Примаме нарачки за храна за коктели, прослави и други свечени пригоди, разни диетални слатки.260190_109813742443914_2488147_n