Добредојдовте

Хармонија е првиот макробиотски и вегетеријански ресторан во Македонија.
Нашата храна е одлична за негување на здравјето и надминување на здравствените проблеми.
Примаме нарачки за храна за коктели, прослави и други свечени пригоди, разни диетални слатки.

Организираме и комплетни семинари за макробиотика,
за подготвување храна за бебиња и мали деца и подготвување храна без глутен,
како и специфични семинари за надминување на конкретни здравствени проблеми.
Исто така, пациентите заинтересирани за макробиотички начин на исхрана,
можат да направат соодветни консултации.

Телефон: 02 521 3466

Посетете не: